marime text:

VIDEO: Discursul cu mai multe vizualizari decat orice meci! Vezi cel mai CONTROVERSAT final din show din ultimii 10 ani!

Peste 1 milion de vizualizari a facut un moment despre care a vorbit toata lumea! La radio, la televiziunile care nu au legatura cu wrestlingul, toata lumea vorbeste despre momentul care i-a adus suspendarea lui CM Punk! Vezi toata faza

CM Punk va pleca din WWE la Money in the Bank cand ii expira contractul insa acesta ar putea sa nu mai apuce acel show! Asta pentru ca Punk a fost SUSPENDAT de Vince McMahon la finalul Raw-ului pentru ceea ce a spus!

Gura bogata a lui CM Punk il poate costa cariera si un ultim meci pentru titlu. Punk a intervenit mai intai in meciul cu mese dintre R-Truth si John Cena, costandu-l pe Campionul WWE lupta. Apoi a luat un microfon si a distrus orice mit. A spus nume pe care nu trebuia sa le spuna, i-a jignit toata familia lui Vince McMahon, inclusiv pe Triple H, cel pe care l-a numit "doofus", ceea ce inseamna incompetent in argoul limbii engleze.

La urmatorul Raw se anunta si prezenta sefului companiei, Vince McMahon. Iar urmatorul Raw vine mai repede ca niciodata! Pentru prima data, Raw-ul va fi in premiera marti la Sport.ro de la ora 23:10!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu