marime text:

VIDEO: Duelul se muta in joc - John Cena vs CM Punk! Vezi intrarile si manevrele lor, plus ultimul trailer care arata marile SCHIMBARI din joc!

Meciul John Cena vs CM Punk, Campion vs Campion, de la Summerslam, este in prima plan in wrestling! Pana atunci, iata intrarile si manevrele lor de final din jocul WWE 12!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO</span>: Duelul se muta in joc - John Cena vs CM Punk! Vezi intrarile si manevrele lor, plus ultimul trailer care arata marile <span style="color: rgb(255, 0, 0);">SCHIMBARI </span>din joc!

Iata intrarile si manevrele de final ale celor doi:
CM Punk


John Cena


WWE-ul a prezentat un filmulet in care se arata tehnologia Predator implementat in jocul WWE 12 - meciurile se pot vedea de acum din mai multe unghiu iar ringul se misca si el ori de cate ori sunt manevre devastatoare! De asemenea, gameplay-ul jocului este facut de asa natura astfel incat manevrele sa fie facute mai rapid si mai usor. Iar in meciurile cu mai multi oponenti sau la echipe, unul dintre combatanti poate incasa mai multe manevre de la mai multi adversari! Vezi mai jos filmuletul:

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu