marime text:

VIDEO: Ea e FANA ANULUI 2010! Vezi cum a suparat-o Miz si cum l-a batut apoi pe Rey Mysterio!

Campionul WWE, Miz, i-a mai dat un motiv lui Caylee, fata a carei expresie de dupa victoria lui Miz a facut inconjorul lumii, sa il urasca! Miz i-a furat Slammy-ul castigat si apoi s-a dus in ring unde a inceput recitalul obisnuit! Vezi cum s-a luptat apoi cu Rey Mysterio

The Miz are toate sansele sa devina cel mai detestat om din intreg WWE-ul! Campionul WWE a facut un gest pentru care probabil nimeni nu il va putea ierta - Miz i-a luat premiul lui Caylee, fetita de doar 9 ani care a devenit cunoscuta pentru expresia plina de inteles de dupa marea victoria lui Miz in fata lui Randy Orton. (vezi mai sus)

Miz a continuat apoi si li s-a adresat fanilor in stilul sau inconfundabil si a primit inapoi niste huiduieli pe deplin meritate! Campionul WWE s-a vazut apoi pus in situatia de a lupta cu un fost Campion Mondial, Rey Mysterio!(vezi mai jos)


Miz a avut mari dificultati cu veteranul mexican ce a detinut de 2 ori Centura Mondiala la Categoria Grea! Norocul lui Miz s-a numit Alberto del Rio! Marele rival al lui Rey Rey si-a bagat din nou nasul in treaba lui Rey si l-a costat pe acesta meciul!(vezi mai jos)

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu