marime text:

VIDEO: Echipa de VIS! Edge si Rey Mysterio i-au NIMICIT pe Kane si Del Rio! Vezi meciul

La ultimul Smackdown, Campionul Mondial, Edge, a aratat ca se intelege perfect cu mexicanul Rey Mysterio si au lucrat perfect in meciul contra marilor rivali - Kane si Alberto del Rio! Vezi victoria fara drept de apel si mega-anuntul lui Teddy Long pentru urmatorul Smackdown!

Edge a detinut in cariera lui 14 titluri la echipe, Rey Mysterio avand si el 4. Iar cei doi au fost si Campioni la Echipe in 2002. Ce-i drept, nu au reusit sa tina centurile decat 10 zile, fiind invinsi de Los Guerreros.
La ultimul Smackdown, Rey Mysterio si Edge au aratat ca ar putea sa formeze una dintre cele mai tari echipe din WWE la ora actuala. Experienta celor doi, precum si viteza lui Rey si oportunismul lui Edge nu au putut fi contracarate de 'Marele Monstru Rosu' Kane si nici de Alberto del Rio.

Saptamana viitoare insa Edge si Rey vor fi pe cont propriu! Smackdown-ul va fi cu adevarat exploziv cand Rey Mysterio si Alberto del Rio se vor infrunta intr-un meci ce se anunta senzational - 2 out of 3 falls! Primul care obtine 2 victorii in acel meci va fi castigatorul razboiului! Nu este singurul Main Event. Centura Mondiala la Categoria Grea va fi pusa in joc intr-un meci Last Man Standing! Ultimul om care va fi in picioare cand arbitrul numara pana la 10 va fi Campion! Edge si Kane vor trece prin iad intr-un meci care le va scurta cu siguranta carierele!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu