marime text:

VIDEO: El e omul Money in the Bank! Vezi cum a fost implicat Edge in toate momentele valizei!

'Superstarul Necenzurat' Edge este considerat de foarte multi marele favorit al meciului Money in the Bank din Raw. Vezi cum a fost implicat Edge in fiecare moment in care valiza a fost incasata si cum a devenit Campion Mondial iar John Cena si Undertaker victime!

Edge a fost implicat in toate momentele in care valiza Money in the Bank a fost incasata. De fiecare data cand asta s-a intamplat, un nou Campion Mondial s-a incoronat.

 

1) 8 Ianuarie 2006 - Edge incaseaza pe John Cena (vezi mai sus imagini)

Dupa ce a devenit castigatorul primei editii a meciului Money in the Bank, Edge a asteptat momentul potrivit timp de un an. Chiar atunci cand fanii credeau ca va pastra geanta pana la urmatorul Wrestlemania, Edge a incasat pe un John Cena epuizat dupa ce luptase peste 28 de minute in Elimination Chamber! A fost primul titlu mondial cucerit de Edge.

 

2) 11 Iunie 2006 - Edge il costa centura pe John Cena - click aici pentru imagini

La ECW One night Stand 2006, Rob Van Dam incasa valiza Money in the Bank pe John Cena, singura data cand Campionul a fost anuntat cu mult timp inainte de incasare. Cand meciul se apropia de final, un tip imbracat in motociclist avand si casca l-a trecut printr-o masa pe John Cena. Aclamat de toata arena care il sustinea pe RVD, motociclistul si-a dat masca jos. Era Edge.

 

3) 7 Mai 2007 - Edge ii fura valiza lui Mr Kennedy si incaseaza pe The Undertaker - ((vezi mai jos imagini)

La Raw, Edge l-a pacalit pe castigatorul meciului MitB de la Wrestlemania 23, Mr Kennedy. L-a convins sa isi puna valiza la bataie si apoi l-a atacat inainte sa inceapa meciul. Edge a castigat valiza si a incasat la doar cateva zile pe un Undertaker batut mar de Mark Henry dupa ce avusese si un meci in cusca impotriva lui Batista.

 

4) 30 Iunie 2008 - Edge get's Punk'd - (vezi imagini mai jos)

In timp ce legendarul comentator Jim Ross isi lua ramas bun de la fanii din Raw dupa ce fusese transferat in Smackdown Edge l-a intrerupt pe acesta si a inceput sa il tachineze in stilul lui caracteristic. Edge a fost intrerupt de Batista pe care Edge il pacalise cu doar o seara inainte. Batista l-a batut mar pe Edge si i-a dat ocazia lui CM Punk sa incaseze valiza si sa devina Campion Mondial.

 

5) 7 Iunie 2009 - Surpriza fara de vicii - (vezi imagini mai jos)

La Extreme Rules, Jeff Hardy si Edge s-au batut timp de 20 de minute intr-un meci aprig pentru Centura Mondiala. La finalul meciului cu scari, Hardy era victorios, insa abia mai putea sa stea in picioare. CM Punk a profitat de bataia pe care o luase Jeff de la Edge si a incasat valiza Money in the Bank!

 

6) 2 Aprilie - Cu placere, Jack - vezi imagini aici

Furios dupa infrangerea impotriva lui Chris Jericho de la Wrestlemania, Edge l-a pus la pamant pe acesta. Y2J a ramas apoi la mila lui Jack Swagger care castigase valiza Money in the Bank cu doar 5 zile in urma. Spear-ul lui Edge, Gutwrench Powerbomb-ul lui Swagger si un nou Campion Mondial.

 

Acum, Edge participa intr-un nou meci Money in the Bank. Crezi ca il va castiga?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu