marime text:

VIDEO EXCLUSIV! Mesajul lui John Cena inainte de meciul cu The Rock pentru "fanii mei din Romania!" Vezi ce a spus:

Show-ul care e pentru americani ca o finala de Champions League incepe duminica de la ora 2 noaptea exclusiv in Romania pe Voyo.ro. Poti comanda Wrestlemania chiar ACUM! Intra aici

John Cena va avea 80 de mii de dusmani in tribune la Wrestlemania. Toata lumea il sutine pe The Rock! Nicio problema. Cena va fi incurajat la evenimentul anului din wrestling de fanii din Romania! Duminica noapte de la ora 2, pe voyo.ro!

John Cena:  "Pentru toti fanii mei din Romania! Nu ma puteti, de fapt ma puteti vedea...pentru ca sunt chiar in fata voastra. Pe 1 aprilie ar fi bine sa va uitati la Wrestlemania. Si eu abia astept sa vad, la fel toti din WWE. Ceen you guys!!!"

Cel mai asteptat show din wrestling, Wrestlemania este LIVE in Romania in exclusivitate pe Voyo.ro, duminica noaptea de la ora 2!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuJohn Cena (2012-04-14 19:37:17)
mersi la toti fanii mei di romania, pacat ca am pierdut :)) dar o sa-l bat pe brock lesnar la EXTREME RULES! raspunde »
cristi (18 2012)
Ha Ha ce fraier esty,daca Cena stia romaneste ne tarnsimitea mesajul lui direct in romana,SUGEO!
raspunde »
minti (16 2012)
Daca esti Cena lasa un e-mail sa vorbesc cu tine in limba engleza.
raspunde »
Boboc Georgian Valentin (2012-04-14 14:55:47)
Chiar daca pierzi un meci trebuie sa castigi doua .Fara aparitia ta majoritatea romanilor nu s-ar uita la wrestling.Tu esti motivul care face wrestlingul popular.Sper sa vi si in romania . ;-) raspunde »
tony (2012-04-14 13:46:26)
ma io va inteleg ca unii il ruati pe cena dar nu e normal e unikulwrestlerdin lume si the rock e o legenda dar sa nu vb urat de ei ... sunt superstaruri amandoi deci va rog numi place sa se spuna injuraturi despre Rocky dar nici despere Cena fiecare cu placerea lui... nu??? raspunde »
N|k3 (2012-04-13 19:16:19)
aia care il urasc pe cena sunt niste inculti. habarnaveti cate o facut cena pt wwe raspunde »
stefan (6 2012)
ba nk3 cm punk are dreptate nu trb sa fi asa
raspunde »
cm punk (20 2012)
ba frate uite eu il respect pe cena super mult dar tu nu treb sa fi asa cu cei care il urasc! :|
raspunde »
N|K3 (2012-04-13 19:07:48)
MIz taci drq din gura habarnai cate o facit cena pt wwe raspunde »
ww.TinyUrl.com/ManagerFootball (2012-04-13 16:56:46)
Esti Pasionat de Fotbal ? ...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerFootball ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
anonim (2012-04-13 11:25:53)
Let`s go Cena The Rock Sucks!!!!! raspunde »
ww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-04-12 14:38:19)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
alex (2012-04-12 09:29:03)
the rock va trebui luat cu targa pentru ca cena va castiga. raspunde »
George fan Cena (2012-04-11 21:36:07)
Ii urez multa bafta lu cena si daca va pierde sau va castiga.il urasc pe Rock chiar daca e legenda.haii Cenaaaaaaaaaaaaaaaaa.Rock sucks,Rock sucks,Rock sucks. raspunde »