marime text:

VIDEO FABULOS! Cel mai tare fan pe care l-ai vazut vreodata! Cum il imita perfect pe superstarul sau preferat:

Fani din intreaga lume au venit la Wrestlemania 28, multi fiind la primul show major de wrestling! Unul dintre cei mai tari fani a venit pregatit - l-a imitat perfect pe The Rock inainte de marele meci al lui cu John Cena!

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

Mega show-ul Wrestlemania 28 poate fi vazut integral pe www.voyo.ro.  Poti vedea Wrestlemania chiar ACUM! Intra aici

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuww.Redir.Ec/ManagerFootball (2012-04-14 20:09:57)
Esti Pasionat de Fotbal ? ...intra Aici ww.Redir.Ec/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.Redir.Ec/ManagerFootball ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
ww.TinyUrl.com/ManagerFootball (2012-04-14 20:02:09)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici /ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC) chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! /ManagerLeague --------------------------------------------- /OnlineTanki - Primul MultiPlayer 3D-AcÅ£iune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poÅ£i face cariera ta militară! O gamă largă de muniÅ£ii, multe moduri de joc ÅŸi jucători reali. /OnlineTanki raspunde »
EU sunt acelasi (2012-04-14 19:53:40)
Lol ce misto la imitat pe boul de The ROck face al fel cu face The Rock ca o maimuta raspunde »
Bogdan noob (2012-04-14 19:28:02)
Poate tu ai 5-6 ani, wreslingul e pt oricine esenta la el e sa-l intelegi asa cum e el cateodata fake cateodata nu.. raspunde »
R.Regele (2012-04-13 21:27:03)
ba nu mai injuratii plz ca nu rezolvati nimic ca nu ne mai lasa sa vedem video raspunde »
mitzu (2012-04-13 14:02:59)
poate fii fake,dar oamenii astia chiar se implica in ceea ce fac raspunde »
ww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-04-12 14:38:08)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
Mihai (2012-04-11 21:20:11)
Wrestling = combinatie de lupte greco-romane cu actorie, adica divertisment american, cautati pe wikipedia. Chiar daca unele manevre sunt simulate, un luptator de wrestling se poate alege cu gatul sucit, daca manevra este executata incorect. Vezi cazul lui John Cena care are cicatrice in gatul din fata, Operatiile de gat se executa in zona marului lui Adam, fiindca este singura zona accesibila inciziei :) In Roma Antica Gladiatorii se omorau pe Arena, iar gasirea unui nou luptator costa timp si bani, astfel americanii s-au gandit ca este mai bine sa fie executate manevre de lupte greco-romane in siguranta si nu cu pierderi umane. Pierderi umane= pierderi de timp si bani, iar "Timpul Costa bani acolo" :) raspunde »
RomaniaWrestling (2012-04-11 15:13:48)
Intrati pe siteul romaniawrestling*weebly*com ! (Puneti punct in loc de stelute) Va garantez ca nu veti regreta! este un site super! Va puteti alege un superstar apoi sa jucati meciuri cu el impotriva altor detinatori de wrestleri! Meciurile constau in intrebari legate de wrestling si se tin pe chat. In timpul in care nu sunt show-uri oficiale pe site (raw, smackdown, ppv) puteti face meciuri amicale sau puteti intra la rubrica jocuri si sa jucati cele mai tari jocuri flash legate de wrestling. INCEARCA SA FI TU URMATORUL CAMPION WWE/WHC DE PE SITE SI ATINGE LOCUL 1 IN TOP 5. raspunde »
nume (2012-04-11 15:12:50)
ce site raspunde »