marime text:

VIDEO: Fara coroana - Vezi cum a pierdut Rey Mysterio sansa de a deveni Regele WWE-ului!

Desi in spaniola numele lui inseamna rege, Rey Mysterio nu va fi regele ringului de wrestling! Iar totul s-a petrecut din cauza marelui sau rival! Nu e singurul favorit care rateaza turneul - nici Big Show nu va fi prezent! Vezi cum au pierdut cei doi calificarea

De cand a debutat in WWE, Alberto del Rio si-a facut un scop din a-i face viata un iad lui Rey Mysterio. Iar la Smackdown s-a consumat un nou episod! Deja calificat dupa ce crainicul sau personal s-a sacrificat pentru ca Big Show sa nu poate intra in ring(vezi mai jos), Alberto del Rio s-a dus la masa comentatorilor pentru meciul dintre Rey Mysterio si Cody Rhodes. Daca l-a inceput intentiile lui au parut inocente, la final, cand arbitrul fusese trimis la podea involuntar de Rhodes, del Rio si-a dat arama de pe fata! L-a atacat pe Mysterio, Rhodes a profitat si s-a calificat pentru turneul King of the Ring care va fi vineri la Raw! (vezi mai sus)


Alberto del Rio, Cody Rhodes, Daniel Bryan, Drew McIntyre, Ezekiel Jackson, John Morrison, Kofi Kingston si Sheamus sunt cei 8 oameni care se vor lupta pentru coroana WWE-ului. Cu cine tii?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu