marime text:

VIDEO: 'Fratii Distrugerii' - Vezi cum poti distruge orice adversar in SvR 2011 cu ei!

Smackdown vs Raw 2011 a fost lansat de cateva luni iar cei de la THQ au dezvaluit care sunt cele mai bune strategii in functie wrestlerul ales. Dupa ce ati aflat cum sa jucati cu HHH, Cena sau Rey Mysterio, a venit vremea 'Fratilor Distrugerii'. Vezi cum poti juca cu ei!

The Undertaker este unul dintre cele mai dominante forte din jocul WWE SmackDown vs Raw 2011 si nu numai din cauza faptului ca poti face echipa cu druizi. Doar uitandu-te la atributele lui Taker si abilitatile lui realizezi ca adversaii se vor teme. Cel mai mic rating este la viteza - 80. Da, cel mai mic este de 80!

Nu conteaza prea mult cum gandesti un meci cu Undertaker. Vei putea domina indiferent de planul de bataie sau cu cine te vei lupta. Toate atacurile provoaca daune mari, dar te poti concentra pe lovituri ca sa le maximizezi. Intoarcerile ii vin usor lui Undertaker avand un rating de 90 dar, chiar daca ratezi, cu un rating la Durabilitate de 90, Taker poate sa incaseze mult si tot sa castige meciul.

Cu Undertaker poti si uita cat de bun este defensiv si doar sa ataci constant. Este prea bun ca sa poate fi oprit cand e folosit bine.Daca ai jucat si SmackDown vs. Raw 2010, vei observa ca atributele lui Kane au scazut putin in 2011. Nu te teme insa, poti fi in continuare dominant pentur ca este in continuare in top in ciuda declinului mic.

Defensiva nu ar trebui sa fie lucrul pe care sa te concentrezi pentru ca, in ciuda fizicului lui Kane si ratingului mediu la Durabilitate, are doar 75 la Tehnic, ceea ce inseamna ca intoarcerea manevrelor ar putea sa fie mai greu de facut decat la alte Superstaruri. Sa nu mai vorbim de faptul ca va fi din ce in ce mai greu cu cat suferi mai multe daune. De asemenea, nu ajuta deloc faptul ca actualul Campion Mondial e unul dintre cei mai lenti wrestleri din joc.

Este cel mai bine sa ai un plan ofensiv si sa folosesti loviturile si manevrele lui Kane pentru a provoca daune serioase adversarilor. Cu un rating destul de mare la carisma, foloseste tachinarile ca sa poti sa executi Manevra marca inregistrata a lui Kane si manevra de final cat mai rapid. Trebuie sa iti darami oponentul pana ca acesta sa aiba momentum, altfel 'Marele Monstru Rosu' nu va fi prea util.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu