marime text:

VIDEO! HAOS in WWE! Punk a reusit un salt NEBUN, 3 oameni s-au implicat ilegal in meci iar arbitrul si-a rupt o coasta! Vezi meciul si cine a castigat

Main Eventul de la Noaptea Campionilor a fost o nebunie curata! Razboiul dintre CM Punk si Triple H s-a dus in afara ringului, pe rampa de intrare, pe masa comentatorilor iar meciul a avut un final extrem de imprevizibil!

CM Punk a reusit momentul cel mai spectaculos de la Noaptea Campionilor cand a facut un salt de pe corzi in afara ringului pe masa comentatorilor, acolo unde era Triple H! Acela a fost insa ultimul moment in care duelul dintre cei doi a fost 1 la 1! The Miz, R-Truth si Kevin Nash i-au atacat pe cei doi luptatori iar in acest haos, arbitrul Scott Armstrong s-a ales cu o coasta rupta!

In final, Triple H a reusit sa profite de starea in care se afla CM Punk dupa un Jackhammer al lui Kevin Nash, cel care a fost scos din joc cu barosul de HHH, si a reusit sa obtina o victorie mare! HHH ramane seful in WWE iar CM Punk mai are mult de munca in misiunea lui de a aduce schimbare in WWE.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu