marime text:

VIDEO: John Cena a INVADAT Raw-ul si a DISTRUS jumatate din Nexus!

Desi a fost concediat, Cena si-a facut simtita prezenta la Raw - el i-a atacat pe 3 dintre membrii Nexus, gruparea care i-a facut viata un iad in ultimele luni! Vezi cum a distrus o masina Cena cu Justin Gabriel si de ce a scapat Cena fara sa fie saltat de agentii de securitate!

aca s-a intamplat un lucru dupa concedierea lui John Cena, atunci acesta este ca el nu mai are nicio restrictie! Cena i-a atacat nemilos pe cei din Nexus si nimeni nu a sarit in apararea lor, in primul rand pentru ca agentii de la securitate din WWE au fost printre cei atacati de Nexus in prima lor seara in WWE!
Mai intai, Cena i-a costat pe Justin Gabriel si Heath Slater meciul impotriva echipei formate din Mark Henry si Yoshi Tatsu. Cena a aparut intre fani, el avand bilet in preajma ringului! La final, Cena a sarit gardul si i-a dat un Attitude Adjustment lui Heath Slater pe masa comentatorilor!

Wade Barrett a vrut sa intervina apoi si sa ii transmita lui Cena ca nu il va reangaja niciodata! Cena i-a spus ca nu acesta este obiectivul lui, el nedorind decat sa isi tina promisiunea - Cena le spusese fanilor ca ii va scapa de toti cei din Nexus! Cena s-a vazut apoi incoltit de Gabriel, Otunga si Husky Harris. Acestia au fost apoi surprinsi de restul vestiarului Raw-ului! Otunga si Harris au scapat, insa Gabriel a fost distrus de Cena care i-a transmis lui Barrett ca va reveni si saptamana viitoare la Raw!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu