marime text:

VIDEO: John Cena e singur IMPOTRIVA tuturor! Cum s-a descurcat cand a fost HUIDUIT si INJURAT de zeci de mii de oameni!

John Cena se lupta maine seara la Money in the Bank, in premiera Sport.ro de la ora 23, in Chicago, orasul natal al lui CM Punk unde va fi huiduit copios de 15.000 de oameni! Cena nu este insa la prima experienta! Vezi ce a facut in datile trecute

Prima data cand John Cena a fost pus in situatia de a se lupta cu un adversar sustinut de intreg publicul care, in acelasi timp, il huiduia si jignea si injura, a fost la One Night Stand 2006 in New York City. Evenimentul care a avut meciuri numai de timpul WWE vs ECW, cele doua companii fiind reprezentate in fiecare meci. In Main Eventul serii, John Cena s-a infruntat cu probabil cel mai popular Superstar din istoria ECW, Rob Van Dam. Meciul era unul pe placul lui RVD, unul cu reguli extreme. Ce-i drept, Van Dam castigase sansa la Wrestlemania o data cu castigarea meciului Money in the Bank. RVD a fost primul si singurul care a anuntat inainte ca va incasa valiza.
Din pacate pentru Cena, situatia a fost mult prea grea pentru el. Intr-un fel, poate ca e mai bine. Pentru ca publicul era atat de "fierbinte" incat un eventual triumf al lui Cena ar fi putut face ca lucrurile sa degenereze.


Tot in 2006 a fost momentul in care Cena s-a infruntat cu un public ostil. De data asta, Edge si fanii din Toronto, Canada, au fost inamicii lui Cena. Meciul ales de Edge a fost cel in care nu pierduse niciodata - TLC, scaune, mese si scari! Cena a fost iar jignit si huiduit de fani, canadienii ovationandu-l in schimb pe Edge.
De data asta insa, Cena a reusit sa castige - si-a aruncat adversarul prin 2 mese si a recuperat titlul care era suspendat deasupra ringului!

Rezumatul meciului:


Atmosfera de la intrarile lui Cena si Edge:


John Cena impotriva lui CM Punk, Main Eventul de la Money in the Bank, meci in urma caruia titlul WWE ar putea sa dispara din companie, este joi seara de la ora 23.15, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu