marime text:

VIDEO: Cena MERGE la Wrestlemania! Cum I-A DISTRUS SPATELE lui Punk

John Cena a reusit sa transforme imposibilul in posibil! Cel mai dificil meci din wrestling, Elimination Chamber, devine meciul lui dupa cea de-a 3-a victorie din 4 participari. Cena a castigat dupa un Attitude Adjustment devastator pe Punk! Vezi finalul incredibil al meciului!

John Cena merge in Main Event la Wrestlemania reusind o noua performanta incredibila! Pentru al 8-lea an consecutiv, John Cena va lupta la cel mai mare eveniment din wrestling intr-un meci cu un titlu pe masa! Si doar primul dintre ele a fost pentru Centura Statelor Unite, restul fie pentru Centura WWE, fie pentru Centura Mondiala!
Cena a reusit sa castige cel mai brutal meci din wrestling in fata a 5-a oameni. Nu a fost insa deloc usor - abia la final a reusit sa aiba o ofensiva mai clara, in rest nefiind in prim-planul meciului. Cena insa a reusit sa il elimine pe CM Punk la doar cateva clipe dupa ce acesta il eliminase pe impresionantul John Morrison, cel care a facut un nou meci exceptional!
La Wrestlemania 27, in direct la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro in noaptea dinspre 3 spre 4 Aprilie, Cena se va lupta pentru Centura WWE cu The Miz, cel care a reusit sa il invinga aseara pe Jerry Lawler.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu