marime text:

VIDEO: John Cena ramane acelasi! Vezi cum a arbitrat PERFECT Main Eventul din Raw

Pus in fata unei decizii imposibil de luat la Survivor Series, John Cena a incercat la Raw tricoul de arbitru si a dat sperante tuturor fanilor sai ca va face alegerea corecta. Cena a arbitrat impartial si l-a scos din sarite pe Wade Barrett! Vezi cum s-a descurcat Cena in noua pozitie

Experienta lui Randy Orton s-a vazut in Main Event la Raw! Fostul invatacel al lui Triple H si Ric Flair a aplicat o tactica excelenta care i-a adus victoria! Partenerul sau a fost R-Truth.
John Cena, arbitrul special pentru acest meci a avut mult de furca cu cei 4 luptatori implicati in meci. A aratat insa ca este impartial, el numarand de fiecare data in acelasi ritm si judecand 2 faze identice in acelasi mod. Acest lucru nu poate decat sa il ingrijoreze pe Wade Barrett, cel care parea atat de sigur ca Cena il va ajuta sa devina Campion WWE. Aseara insa, miza nu a fost pentru Cena atat de mare cum este la Survivor Series. Atunci, daca Wade Barrett castiga, el este eliberat din Nexus. Insa, daca Barrett nu reuseste sa devina Campion, Cena isi pierde slujba!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu