marime text:

VIDEO! John Cena si-a dezvaluit cea mai mare FOBIE! Care e lucrul care il sperie mai rau decat orice!

John Cena pare de multe ori care nu se teme de nimic iar durerea este ceva peste care poate trece foarte usor. Intr-un interviu pentru site-ul oficial al WWE-ului, Cena vorbeste despre noul lui film si dezvaluie care e marea lui fobie!


	<span style="color:#f00;">VIDEO! </span>John Cena si-a dezvaluit <span style="color:#f00;">cea mai mare FOBIE</span>! Care e lucrul care il sperie mai rau decat orice!

John Cena a vorbit cu cei de la WWE.com despre filmul "The Reunion", in care joaca alaturi de Amy Smart si Ethan Embry, film care e criticat pe site-ul de specialitate Rotten Tomatoes - are doar 9%!

In cadrul interviului, Cena a dezvaluit ce-l sperie mai mult decat orice - inaltime! Cena, cel care isi face in filme propriile cascadorii, a fost nevoit sa faca un sprint si sa sara peste o prapastie de peste 18m in timpul unei faze de actiune din film.

"Nu am vrut sa o fac" povesteste Cena. "Mi-e frica rau de intaltimi. E o scena care implica inaltimi si un elicopter. Am urat-o. Am facut-o pana la urma. Evident, am facut-o, dar am urat-o".


Faza sariturii e la 1.25

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu