marime text:

VIDEO! John Cena traieste un COSMAR! Si-a salvat in ultima clipa cel mai bun prieten de monstrul Kane! Vezi fazele HORROR de la Raw:

Kane continua sa se joace cu mintea lui John Cena si a fost aproape sa-i dea o lovitura mortala la Raw! Dupa ce a lipsit la Main Eventul in care trebuia sa lupte, Kane a incercat sa il ia pe Ryder cu el in ...  "iad"! In ultima clipa Cena l-a salvat!


	<span style="color:#f00;">VIDEO!</span> John Cena traieste un <span style="color:#f00;">COSMAR</span>! Si-a salvat in ultima clipa cel mai bun prieten de monstrul Kane! Vezi fazele <span style="color:#f00;">HORROR </span>de la Raw:

Degeaba au castigat Main Eventul de la Raw John Cena si Zack Ryder. Marele invingator a fost monstrul Kane! Acesta a ratat de putin lovitura mortala pe care voia sa i-o dea lui Cena insa chipul lui Cena de la finalul show-ului a spus totul!

Cena, Ryder si Big Show s-au batut in Main Event la Raw cu Mark Henry si Jack Swagger intr-un meci la echipe eliminatoriu. In cea de-a 2-a echipa trebuia sa fie si Kane, dar acesta nu si-a facut aparitia. Problemele pe care le au Big Show si Mark Henry au facut ca acestia sa fie descalificati de arbitru iar apoi Swagger a fost invins fara mari probleme de Ryder si Cena. Iar apoi a inceput cosmarul!

Kane a aparut de sub ring si l-a facut din nou pe Cena sa lesine, sugrumandu-l cu manusa sa. Apoi a incercat sa-l traga sub ring pe Ryder! In ultima clipa, Cena si-a revenit si a reusit sa-l salveze pe Campionul Statelor Unite. Focul care a iesit din gaura din ring nu a facut decat sa-i arate inca o data lui Cena ca a dat de un monstru caruia nu ii poate face fata!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu