marime text:

VIDEO: Kane aproape si-a OMORAT tatal! Vezi unul dintre cele mai socante momente al anului!

Kane a cazut in capcana lui Edge si a fost la un pas de patricid! Campionul Mondial a cauzat caderea lui Paul Bearer de la mare inaltime! Asta dupa ce Kane a refuzat sa lupte in Main Eventul serii si l-a atacat si pe Edge in mijlocul meciului! Vezi aici momentul incredibil de socant!

Meciul Kane & Alberto del Rio impotriva lui Edge & Rey Mysterio s-a transformat inainte sa inceapa intr-un meci 2 la 1 dupa ce Campionul Mondial nu a aparut cand i s-a auzit muzica in difuzoare. Kane a aparut insa in mijlocul meciului ca sa il atace pe Edge si acestia au mutat lupta in spatele cortinei. Astfel, meciul l-a echipe s-a transformat intr-unul individual intre doi mari rivali, Rey Mysterio si Alberto del Rio. Fostul dublu Campion Mondial a fost cel care a obtinut victoria dupa un 619.

Apoi a avut loc moment incredibil, socant, regretabil. Satul sa isi vada tatal torturat in atatea moduri, sa il vada aruncat pe scari sau zdrobit de o greutate uriase si sa constate apoi ca a fost pacalit cu o papusa, Kane a decis sa fie el cel care distruge papusa! El a crezut ca Edge pusese o papusa in scaunul cu rotile asezat pe scari. Kane a impins scarile si toata structura a cazut in gol! Numai ca de data asta Edge nu a mintit! Ii spusese lui Kane ca acela era tatal sau si asa era! Paul Bearer a cazut in gol si a fost dus la spital cu rani grave!

Crezi ca a dus Edge totul mult prea departe?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu