marime text:

VIDEO! Kane l-a trecut prin podea pe Ryder si l-a bagat in spital! Cena a privit neputincios momentul in care i-a rupt spatele:

Dominatia lui Kane din Raw a continuat si la ultimul show! Pus intr-un meci de tipul Falls Count Anywhere cu Zack Ryder, "marele monstru rosu" a scapat si de o posibila interventie in meci a lui Cena! Vezi faza


	<span style="color:#f00;">VIDEO! </span>Kane l-a trecut prin podea pe Ryder si l-a bagat in spital! Cena a privit neputincios momentul in care i-a rupt spatele:

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.


John Cena a primit interzis de la managerul general interimar din Raw, John Laurinaitis. Daca intervenea in meciul dintre Kane si Zack Ryder, ultimul nu isi mai primea revansa garantata la titlul Statelor United!

Pana la urma, Cena mai bine ar fi intervenit! Kane nu s-a oprit pana cand nu s-a asigurat ca Ryder va ajunge la spital! Iar un chokeslam prin rampa a garantat acest lucru!

Primele informatii despre starea lui Zack Ryder spuneau ca are spatele rupt! Pana la urma, se pare ca Ryder a suferit o hernie de disc, mai grava decat cea pe care a avut-o Randy Orton.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu