marime text:

VIDEO! Meci NEBUN cu 6 oameni! Unul s-a accidentat, altul e aproape campion! Vezi saltul care era sa coste cariera un luptator:

La Raw s-a luptat cei mai importanti 6 oameni din Raw - cei care vor intra si in Camera Eliminarilor in meciul pentru titlul WWE! Miza meciului era foarte importanta - cine castiga acel Six Pack Challenge intra ultimul in Camera si avea cele mai mari sanse!


	<span style="color:#f00;">VIDEO!</span> Meci <span style="color:#f00;">NEBUN </span>cu 6 oameni! Unul s-a accidentat, altul e aproape campion! Vezi saltul care era sa coste cariera un luptator:

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

CM Punk vs Chris Jericho vs Kofi Kingston vs R-Truth vs The Miz vs Dolph Ziggler! Asa arata meciul din Main Event de la Raw! Fiecare voia sa castige si sa aiba cele mai mari sanse apoi la Camera Eliminarilor.

R-Truth a fost scos din joc destul de rapid - un salt peste corzi era sa aiba un rezultat catastrofal! Miz a apucat sa se dea la o parte iar R-Truth s-a lovit puternic de cimentul din afara ringului. Din fericire, rezultatele testelor au aratat ca totul e in regula iar R-Truth va lupta in Camera Eliminarilor fara probleme.

Castigatorul meciului a pozat apoi cu titlul in mijlocul ringului. Nu a fost o victorie corecta, el folosindu-se de corzi fara ca arbitrul sa-si dea seama!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu