marime text:

VIDEO: Miz, la un pas SA PIARDA Centura WWE in fata unui om de 61 de ani!

Noul Campion al Statelor Unite era sa devina fost campion la chiar primul meci! Miz a fost salvat de bobocul sau si de un comentator pentru a reusi sa castige un meci impotriva unei legende ajunsa insa la 61 de ani! Vezi meciul de senzatie de la Raw!

Cel de-al 10-lea meci TLC din istorie a fost primul in care nu s-a luptat vreun veteran al unui astfel de meci(exceptand, desigur, primul astfel de meci).
Miz si-a pus din nou piciorul in gura cu discursul sau de la sarbatorirea titlului. Si pentru ca Jerry Lawler a fost cel care a spus lucrurilor pe nume, Miz s-a trezit ca trebuie sa apere Centura intr-un meci cu scaune, mese si scari, meci in care nu mai luptase niciodata.
Meciul a fost mult mai dificil decat se asteptase. Jerry Lawler a fost chiar la un pas sa castige meciul dupa ce l-a trimis atat pe Miz cat si pe bobocul sau, Alex Riley, prin mese! Si cand parea ca nimeni nu il mai putea opri pe Jerry Lawler din drumul catre castigarea primului sau titlu WWE din cariera, colegul sau de la masa comentatorilor, Michael Cole, a intervenit in favoarea Superstarului sau preferat, Miz. Acesta a reusit sa profite si si-a recuperat Centura!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu