marime text:

VIDEO! Moment HORROR la Smackdown! Randy Orton a fost aruncat pe scari si a suferit o accidentare infioratoare! Vezi cat va lipsi:

Desi primele informatii spuneau ca ar putea lipsi 6 luni din cauza accidentarii, Randy Orton a primit o veste buna. Chiar daca accidentarea suferita dupa ce a fost aruncat pe scari de Wade Barrett si a suferit o hernie de disc, Orton va reveni curand in ring!


	VIDEO! <span style="color:#f00;">Moment HORROR</span> la Smackdown! Randy Orton a fost <span style="color:#f00;">aruncat pe scari </span>si a suferit o accidentare infioratoare! Vezi cat va lipsi:

Randy Orton a suferit o accidentare horror la meciul cu Wade Barrett de la primul Smackdown din 2011 difuzat in Romania. In cadrul Main Eventului care e de tipul Falls Count Anywhere, Orton a sfarsit fiind aruncat pe scari! Din pacate pentru el, a suferit o hernie de disc la L4 si L5 iar prezenta la Royal Rumble este incerta! Totusi, Orton a scapat bine - initial, prezenta lui la Wrestlemania era considerata ca fiind imposibila! Orton va lipsi cateva saptamani in urma accidentarii.

Orton a dezvaluit exact efectele caderii pe scari pe Twitter: "Primesc multe intrebari in legatura cu spatele meu. Ceea ce s-a intamplat e ca am suferit o hernie de disc intre L4 si L5.
In urma accidentarii mi-a disparut forta in partea de jos a piciorului stang. Trebuie sa las inflamatia sa dispara si apoi sa intaresc muschii de la spate.
<The Barrett Barrage> ar fi trebuit sa gaseasca niste scari mai bune"


Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu