marime text:

VIDEO: Moment ISTORIC facut de CM Punk! Vezi cum l-a UMILIT pe propriul sau sef si l-a DISTRUS verbal pe John Cena!

Dupa ce a pornit una dintre cele mai mari controverse din istoria wrestlingului cu discursul de saptamana trecuta, CM Punk a "recidivat". L-a facut praf pe seful Vince McMahon in ring si apoi a castigat si duelul verbal cu John Cena! Vezi toata faza!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO:</span> Moment ISTORIC facut de CM Punk! Vezi cum l-a <span style="color: rgb(255, 0, 0);">UMILIT </span>pe propriul sau sef si l-a <span style="color: rgb(255, 0, 0);">DISTRUS </span>verbal pe John Cena!

CM Punk a refuzat sa resemneze cu WWE in ciuda faptului ca Vince McMahon era gata sa-i indeplineasca toate conditiile. Punk urma sa aiba propriul avion, propria serie de pahare de colectie, propriul film. Punk chiar l-a strans cu usa pe Vince si l-a facut pe seful sau sa spuna cele 3 cuvinte pe care Vince nu parea capabil sa le spuna: imi pare rau.

Cena a fost cel care a oprit semnarea contractului. Vince era aproape sa oficializeze ramanerea lui Punk in companie cand a aparut campionul WWE care l-a acuzat pe Punk ca ii lasa balta pe fani si ca e ipocrit. Cena a spus apoi ca Punk "a pierdut totul din vedere". Aceasta fraza l-a scos din minti pe Punk care a inceput un asalt incredibil! Pretendentul numarul 1 la centura WWE i-a intors-o lui Cena, campionul WWE fiind cel care "a pierdut totul din vedere". Cena a devenit campionul, o dinastie, omul pe care mizeaza toata lumea, impotriva caruia nu pariaza nimeni. Nu mai e outsider in niciun meci si in nicio situatie. E omul care a fost de 10 ori campion WWE si care pare imposibil de batut. Se aseamana cu echipele sportive din Boston care domina. Numai ca Punk a depasit orice limita atunci cand l-a comparat pe Cena cu New York Yankees, echipa pe care cei din Boston o urasc mai mult decat pe oricare alta dupa ce l-au transferat pe eroul lor, Babe Ruth.

New York Yankees mai are un amanunt extrem de interesant pe care multi i l-au asociat lui Cena. Cei de la Yankees sunt singurii care au propria anti-galerie! Un public care tine la fiecare meci al lor cu adversarii, indiferent de numele lor. Iar Cena, in ciuda popularitatii sale, are si el destul de multi fani anti-Cena.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu