marime text:

VIDEO: Momentul in care toata lumea wrestlingului se schimba dupa 28 de ani! John Cena A SCAPAT, Triple H e noul SEF in WWE!

Omul care a inventat Wrestlemania si care a transformat lumea wrestlingului in ceea ce este in ziua de astazi, cel care de 28 de ani conduce cea mai importanta companie de wrestling din lume, Vince McMahon, a fost eliberat din functie la ultimul Raw!

Vince McMahon i-a promis lui John Cena ca-l va concedia daca acesta va pierde la Money in the Bank iar CM Punk va pleca cu titlul WWE din companie(CLICK AICI PENTRU MECIUL CENA VS PUNK). Pana la urma, ultima decizie a lui McMahon din postura de sef in WWE a fost ca Punk sa fie uitat de toata lumea iar titlul WWE sa fie declarat vacant si sa aiba un nou posesor. Iar acela sa fie castigatorul unui turneu eliminatoriu cu 8 oameni. Finala, Rey Mysterio vs The Miz, va avea loc saptamana viitoare la Raw.

McMahon a amanat finala pentru ca a vrut sa il concedieze pe Cena. Acesta l-a atacat pe Vince pentru ceea ce i-a facut lui Shawn Michaels in 1997 cand a avut loc "Montreal Screwjob" si ca a incercat sa-i faca si lui asta. Cena l-a amenintat apoi pe Vince ca, daca el va fi dat afara din WWE, "imi voi lua lucrurile si voi merge in show-ul televizat al altcuiva, frate!", aluzie clara la Hulk Hogan si, implicit, TNA!

Vince a incercat apoi sa spuna fraza pe care a facut-o celebra: "You're FIRED!". A fost insa intrerupt de muzica lui Triple H! Ginerele lui Vince McMahon a mers in ring si a socat pe toata lumea cand i-a transmis lui Vince ca membrii consililiului de administratie al WWE-ului au decis sa-l inlocuiasca! Iar omul care va prelua toate sarcinile lui Vince e chiar Triple H! Astfel, omul care a condus compania din 1983, omul responsabil pentru BOOM-ul pe care l-a avut industria, omul care a facut istorie de atatea ori atat in ring cat si in afara lui, a fost pensionat fara voia sa. Vince a fost "eliberat de sarcinile sale fata de companie" de catre Triple H iar WWE-ul intra intr-o noua era! Iar prima decizie a lui Triple H a fost ca John Cena sa NU fie concediat!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu