marime text:

VIDEO: Nu mai trebuie sa astepti! Meciul John Cena vs CM Punk a  avut loc in WWE 12! Vezi cine a castigat si care poate fi starul surpriza din joc!

Meciul intre cei doi Campioni WWE de la Summerslam dintre John Cena si CM Punk este asteptat de milioane de fani. Pana ca cei doi sa intre in ring, cei de la THQ au prezenta gameplay-ul de la WWE 12 chiar cu un duel intre Cena si Punk! Vezi lupta

F4WOnline.com dezvaluie astazi ca, pe langa Superstarurile deja anuntate, cea mai tare diva din istorie, Trish Stratus, va fi in joc!

De asemenea, zvonul care pare sa fie o realitate este ca Brock Lesnar va fi si el in WWE 12! Un angajat al THQ a dezvaluit acest lucru pe Twitter.

Pana la lansarea jocului WWE 12 pe Playstation 3, XBox si Wii, a aparut un nou filmulet in care John Cena se lupta cu CM Punk, meciul care va fi Main Event la Summerslam. In filmulet, pe langa multe manevre din arsenalul celor doi, ne este dezvaluit si faptul ca CM Punk va avea melodia "Cult of Personality" in joc!

Summerslam 2011 la care Main Eventul este John Cena vs CM Punk este pe 25 August, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu