marime text:

VIDEO: Parsiva 'Vipera'! Vezi cum l-a pacalit Campionul WWE pe Justin Gabriel

Randy Orton este considerat de foarte multi ca fiind Stone Cold Steve Austin al acestei generatii iar actualul Campion WWE vrea sa arate ca se descurca in orice situatie! Vezi cum l-a invins pe Justin Gabriel desi acesta executase saltul de 450 de grade!

Randy Orton se descurca indiferent de adversar. Dupa ce a reusit la Iadul in Cusca sa invinga un luptator cu o forta iesita din comun, Sheamus, acum Randy a aratat ca se descurca si cu luptatorii imprevizibili si carora le place sa stea prin aer.

Desi Justin Gabriel a reusit sa execute saltul de 450 de grade, Orton nefiind suficient de rapid pentru a se da la o parte, Campionul WWE a reusit sa isi revina mai rapid dupa impact si a executat un RKO atat de rapid incat daca ai fi clipit, ratai manevra! Orton a reusit sa il surprinda pe Gabriel cu acel RKO si pentru ca a parut pentru cateva secunde ca i-a fost afectat umarul dupa saltul lui Gabriel. Nu a fost decat un siretlic al lui Orton care a arata ca a invatat bine lectia, pe cand era in Evolution, de la Ric Flair si Triple H!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu