marime text:

VIDEO: Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti! John Cena, SACRIFICIU pentru CM Punk! Greseala care-l poate costa CARIERA!

CM Punk a fost suspendat de Vince McMahon dupa ce la Raw-ul de vineri a lansat o tirada care a provocat valuri si care a dus pana la oprirea microfonului! Aseara, Cena a cerut Punk sa fie repus in drepturi. A primit ce vroia insa si o surpriza neplacuta!

John Cena i-a cerut lui Vince McMahon la Raw sa intoarca decizia de a-l suspenda pe CM Punk si sa ii acorde din nou sansa de a lupta in ultimul lui meci la Money in the Bank, in orasul sau natal, Chicago! Cena i-a reamintit de Primul Amendament, libertatea de exprimare. Atunci, Vince McMahon a recunoscut adevaratul motiv pentru care l-a suspendat pe Punk - nu vroia sa riste ca acesta sa castige titlul WWE si sa plece cu el din companie! Nu vroia sa parieze pe Cena!

Cena l-a impins atunci la limita pe Vince McMahon pana cand acesta a cedat! Vince l-a repus in drepturi pe Punk si apoi a anuntat bomba! Ca sa se asigura ca John Cena va da tot ce poate, Vince a marit si mai mult miza meciului! Daca pierde, Cena va fi concediat! Iar daca data trecuta cand s-a intamplat asta, Cena a putut sa scape pentru ca Wade Barrett a fost intimidat de Cena, cu Vince McMahon e clar ca nu se va mai putea intampla asa ceva!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu