marime text:

VIDEO: Primul meci cu scari din istorie intre doi dintre cei mai BUNI - Bret Hart vs Shawn Michaels!

In topul celor mai buni din istorie facut de WWE, Bret Hart se afla pe locul 4 iar Shawn Michaels pe primul loc! Iar cei doi au facut istorie in meciurile 1 la 1, fiind implicati si in primul meci cu scari din istoria WWE-ului! Vezi un meci magnific


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO</span>: Primul meci cu scari din istorie intre doi dintre cei mai <span style="color: rgb(255, 0, 0);">BUNI </span>- Bret Hart vs Shawn Michaels!

Meciul de la Wrestlemanix X dintre Razor Ramon si Shawn Michaels a intrat in istorie pentru cat de spectaculos a fost iar cei doi luptatori si-au facut un nume atunci. Acel meci din 1994 nu a fost insa primul meci cu scari!
Cu doi ani mai devreme, pe 21 Iulie 1992, in cadrul show-ului WWF Superstars of wrestling, Shawn Michaels si Bret Hart s-au luptat pentru Centura Intercontinentala intr-un duel incredibil! Desi Shawn Michaels a luptat in primele 4 meciuri cu scari si in alte 2 la mai bine de un deceniu distanta, HBK a creat un moment din istorie in acest meci cu Bret Hart, primul meci cu scari din WWF!

Prima parte


Partea a doua

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu