marime text:

VIDEO: Primul meci Hell in a Cell netelevizat! Vezi in premiera cum s-au batut 5 oameni pentru titlul lui John Cena

Structura inalta de 6,1m si cu o greutate de 5 tone a fost din nou in centrul atentiei la Raw! Pentru prima data in istorie, meciul a fost netelevizat! In cel de-al 22-lea meci de acest tip, John Cena si-a aparat titlul in fata a 4 oameni. Vezi meciul filmat de un fan

Doar o data mai luptase in Hell in a Cell John Cena si atunci pierduse in fata lui Randy Orton. La sfarsitul ultimului Raw, dupa ce Cena si CM Punk au incasat-o de la Alberto del Rio, managerul general din Smackdown, Teddy Long, a anuntat ca va avea loc un meci cu 5 oameni in Hell in a Cell! Pe langa cei 3 au mai fost Jack Swagger si Dolph Ziggler.

A fost cel de-al 22-lea meci de acest tip, primul netelevizat. Pana la urma, John Cena si-a pastra titlul si a pastrat intact meciul de maine seara cand CM Punk si Alberto del Rio incearca sa-i ia centura intr-un meci de tipul Hell in a Cell!

Meciurile de tipul Hell in a Cell cu numarul 23 si 24 sunt maine seara de la ora 22 la evenimentul Iadul in Cusca, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu