marime text:

VIDEO: Ramas Campion Mondial, Edge a fost ATACAT de Alberto del Rio! Vezi cine l-a salvat

Devenit pentru a 11-a oara in cariera Campion Mondial cu doar cateva zile in urma, Edge vroia neaparat sa isi apere titlul la Wrestlemania. Si cum el a fost primul intrat in meci, misiunea parea imposibila. Edge insa a reusit! Vezi finalul plin de surprize

Edge si Rey Mysterio au inceput meciul pentru Centura Mondiala din Elimination Chamber si ei l-au si terminat. Rand pe rand Wade Barrett, Big Show, Drew McIntyre si Kane au fost eliminati iar Rey si Edge au dat totul pentru a fi Campioni Mondiali. Cei doi chiar au reusit sa iasa din manevrele de final ale celuilalt! A fost nevoie de un Spear incredibil care l-a prins pe Rey in aer pentru ca Edge sa devina al doilea om care intra intre primii 2 cu Centura si castiga meciul.

Edge nu a avut prea mult timp sa sarbatoreasca pentru ca a fost atacat de Alberto del Rio, cel cu care se va lupta la Wrestlemania! Castigatorul Royal Rumble a incercat sa ii rupa mana cu Armbar-ul sau insa a aparut cineva la care nimeni nu s-ar fi asteptat! Christian, cel mai bun prieten al lui Edge, a revenit dupa 6 luni, el fiind accidentat chiar de Del Rio! Christian l-a demolat pe Del Rio, reusind si Killswitch-ul, iar Edge a lovit si el cu Spearul!

La Wrestlemania 27, in meciul pentru Centura Mondiala la Categoria Grea, vom avea o premiera istorica. Canadianul Edge si mexicanul Alberto del Rio se vor lupta in primul meci pentru o centura majora din istoria Wrestlemania care nu are niciun american implicat!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu