marime text:

VIDEO: Revenirea fantastica a lui Edge - noul pretendent la titlu!

'Superstarul Necenzurat' sau 'Oportunistul perfect' - acestea sunt poreclele lui Edge. Daca in Raw acesta parea ca si-a pierdut din calitati, de la revenirea in Smackdown, Edge e magnific! Vezi cum l-a invins pe Del Rio si pe Rey Rey si a devenit cel care trebuie sa il razbune pe Undertaker!

Edge s-a intors acasa in Smackdown si acest lucru se vede! De cand e din nou in show-ul albastru e neinvins, a adus victoria Smackdownului atat intr-un Battle Royal de acum cateva saptamani de la Raw, cat si pe cea de la Bragging Rights in meciul 7 la 7 dintre Smackdown si Raw.
Acum, Edge si-a indreptat atentia catre Centura Mondiala a lui Kane. De 9 ori a detinut o centura majora in WWe Edge si dupa cum arata de la revenirea in Smack, nimeni nu il poate opri.
Nu au reusit in Main Event aseara la Smackdown Alberto del Rio si Rey Mysterio iar Edge a devenit pretendentul la titlul mondial!
La rand vine 'Marele Monstru Rosu' Kane, cel care i-a facut aseara inmormantarea oficiala lui Undertaker.
Edge si Kane au o istorie bogata in spate - in 2007, cei doi urmau sa se lupte pentru Centura Mondiala, Edge fiind atunci campionul. Kane insa i-a provocat o accidentare care l-a facut sa cedeze titlul. Cel care a profitat a fost Great Khali care a cucerit singurul titlu din palmaresul sau.
Asadar, Edge cauta razbunare si pentru el, nu numai pentru toti fanii care il vor pe Kane lasat fara titlu dupa ce Undertaker a fost ingropat de viu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu