marime text:

VIDEO: Rey Mysterio e fan Manchester United! Vezi cu ce jucator are tricou

Daca in trecut s-a fotografia alaturi de Raul sau Robinho pe cand acestia jucau la Real Madrid, Rey Mysterio a dezvaluit care este marea sa iubire in fotbal - este vorba de Manchester United, liderul din Premier League! Vezi care e jucatorul lui preferat

Mare fan al lui Manchester United, Rey Mysterio este un fan si mai mare al compatriotului sau, atacantul care a facut furori in acest sezon la United, mexicanul Chicharito Hernandez. "Sunt mandru de triumful lui Chicharito. Este inca tanar si ii doresc tot binele din lume."

Rey Mysterio a vorbit si despre noua senzatie din Mexic care a venit in WWE, achizitia deceniului, Sin Cara: "Este frumos sa stiu ca vin din ce in ce mai multi luchadori in WWE. "

Desigur, marele sau rival, Alberto del Rio, nu putea fi uitat. In ciuda faptului ca nu il suporte, Rey insa respecta talentul compatriotului sau: "Astept sa vad ce se intampla la Wrestlemania ca sa vad care este viitorul meu in cariera. Depinde totul daca Alberto del Rio devine Campion Mondial. Cred ca voi bate la usa, la conacul sau imens, si poate voi da un pumn intr-una dintre masinile lui."

Iata intreg interviul acordat de Rey Mysterio:


Vezi mai jos cum a facut poze Rey Mysterio cu toti jucatorii lui Real Madrid in 2009!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu