marime text:

VIDEO: Rey Mysterio I-A SPART FATA "Fermecatorului" Cody Rhodes! Crezi ca isi va schimba porecla? :)

Primul Superstar din wrestling care are o oglinda pe geaca pentru a verifica la fiecare 5 minute sa nu ii apara vreun punct negru pe fata a incasat-o rau! Cody Rhodes, cel care nu suporta nici macar sa ii fie atinsa fata, a fost mutilat de un 619! Vezi tot meciul si reactia lui Cody de la final

"Fermecatorul" Cody Rhodes este obsedat de modul in care arata de cand divele au facut un clasament al celor mai aratosi wrestleri. Din pacate pentru el, modul in care se ingrijeste aproape ca a pus o tinta pentru toti adversarii sai care vor sa ii scoata toate ideile din cap.
Ultimul care l-a lovit puternic in fata pe Cody Rhodes a fost Rey Mysterio! Mexicanul l-a lovit direct in figura cu un 619 devastator si pentru ca aparatorile de la genunchi au fost scoate la suprafata. Culmea, cel care facuse asta fusese chiar Cody care a vrut sa ii raneasca piciorul cu probleme lui Rey!
La final, Cody Rhodes si-a acoperit disperat fata, urland de durere si chemand medicii! Avand in vedere ca la cateva minute distanta medicul i-a transmis ca are nasul rupt si ca trebuie sa i-l puna la loc, Cody Rhodes cu siguranta nu va mai putea sa isi spuna "Fermecatorul"! Ce porecla noua crezi ca ar trebui sa isi aleaga?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu