marime text:

VIDEO: Rey Mysterio, INVINS de marele sau rival! Vezi cum s-a razbunat mexicanul

Inca de la debutul lui in WWE, Alberto del Rio a incercat toate metodele posibile ca sa ii faca viata lui Rey Mysterio un veritabil iad. Iar ultimul duel dintre cei doi trebuia sa aiba loc aseara insa finalul a fost controversat! Vezi meciul - crezi ca merita Del Rio victoria?

2 out of 3 falls! Primul om care castiga de 2 ori in fata adversarului. De la asta pleca meciul decisiv dintre Alberto del Rio si Rey Mysterio. Del Rio a preluat rapid avantajul cu un armbar, Rey cedand destul de rapid pentru a nu sacrifica tot razboiul. Iar tactica lui Rey a mers, castigand cel de-al doilea meci surprinzandu-l pe Del Rio cu o manevra rapida.
S-a ajuns astfel la un meci clasic 1-1. Dupa un 619 facut altfel decat de obicei si un salt splendid de pe coltul ringului peste Alberto del Rio si crainicul acestuia, Ricardo Rodriguez, Rey parea sa fie favorit la victorie. Insa Del Rio a fost cel care a castigat fara ca el sa faca ceva! Arbitrul nu a putut sa vada cum Rodriguez il tinea de picior pe Rey iar acesta nu a reusit sa intre in ring pana ca arbitrul sa numere pana la 10! 
Rey a pierdut astfel duel cu Alberto del Rio dupa luni in care cei doi si-au pus bete in roate cu fiecare ocazie. Iar Rey si-a varsat la final toata frustrarea pe Ricardo Rodriguez! Iar dupa un 619, Rey i-a dedicat lui Del Rio saltul de pe corzi peste Rodriguez. Si daca totul trebuia sa se termine o data cu meciul de aseara, se pare ca razboiul dintre mexicanii din WWE e departe de final!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu