marime text:

VIDEO: Rey Mysterio nu cedeaza niciodata! Cu genunchiul atacat brutal de Swagger, Rey a reusit sa castige! Vezi meciul

John Cena a spus de multe ori ca traieste sub semnul indemnului "Never Give Up". Rey Mysterio nu este insa cu nimic mai prejos fata de Cena. Mexicanul a reusit sa intoarca un meci in care a fost dominat si s-a calificat pentru Elimination Chamber!

Omul de la care a castigat cel de-al doilea titlu mondial din palmares i-a pus mari probleme lui Rey Mysterio. Mexicanul a fost atacat pe toata durata meciului la picior de Jack Swagger care pregatea manevra sa de final, acel Ankle Lock devastator. Nu a apucat sa provoace prea multe daune cu manevra Swagger pentru ca Rey a reusit sa il surprinda cu o lovitura de picior direct in fata si sa obtina o victorie mare!

Dolph Ziggler, Edge, Rey Mysterio, Drew McIntyre, Wade Barrett si Kane sunt oamenii care se vor lupta pentru Centura Mondiala la Categoria Grea in interiorul Eliimination Chamber. Iar castigatorul acelui meci va apara Centura la Wrestlemania in fata lui Alberto del Rio. Intrebarea este - cine va fi cel care va apara Centura la Elimination Chamber avand in vedere deciziile aberante ale lui Vickie Guerrero?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu