marime text:

VIDEO: Rey Mysterio sfideaza gravitatia in WWE All Stars! Vezi ce spune despre joc si cu ce legenda vrea sa se puna!

Cand ai un zburator ca Rey Mysterio si un joc ca WWE All Stars in care Superstarurile fac lucruri de neimaginat, limitele sunt complet depasite! Rey recunoaste intr-un interviu ca s-a indragostit de joc care "e grozav". Vezi interviul si o dezvaluire foarte tare!

Rey Mysterio a vorbit intr-un interviu cu cei de la Fanhouse.com si a dezvaluit foarte multe despre jocul WWE All Stars:


Hai sa vorbim despre jocul video. Ce parere ai despre WWE All Stars acum ca l-ai vazut?

Cred ca e grozav! Tocmai ma uitam acum la grafica. Cred ca e un joc care nu este foarte realistic insa este suficient pentru a te face sa vrei neaparat sa-l joci. Iti spun, e incredibil.

Chiar pare din modul in care arata, cu manevrele in aer si cu cele de pe corzi, ca este un joc extrem de amuzant
Chiar e. Am vazut un meci hardcore in care se bateau cu betele de kendo si corpurile zburau si faceau manevre in aer si se dadeau de pamant de la 3-4m inaltime! Iti da o alta perspectiva asupra a ceea ce wrestlingul poate sa fie o data cu acest joc, WWE All Stars.

Tu esti in wrestling de atata timp, este misto sa vezi atatea in joc stiind care sunt limitele umane in ring, transforma asta jocul in ceva si mai amuzant?
Da si cred ca asta e grozav! Crede-ma ca de la jocurile pe care am pus mana in trecut si pana la asta, din cand in cand mai imprumutam manevre din joc si incercam sa le fac in ring daca era posibil.

Stiu ca sunt multe legende in joc. Este vreuna care te entuziasmeaza mai tare?
Fara indoiala, "Macho Man" Randy Savage.

Iti poti imagina un meci intre tine si "Macho Man?"

Stii, pe cand eram in WCW, el era in nWo si cred ca odata am primit o bataie pe cinste de la grup si era si el. Dar cred ca este unul dintre acei oameni, dintre legendele cu care as vrea enorm sa am o sansa sa lupt 1 la 1. Un altul este Shawn Michaels si am avut privilegiul sa ma lupt cu el in 2005. Dar, fara dubii, "Macho Man" Randy Savage -- as fi iubit sa ma lupt cu el intr-un meci direct.


*Interviul din video este diferit de cel de mai sus

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu