marime text:

VIDEO: Rey Mysterio si Big Show AU DISTRUS echipa lui Alberto del Rio!

Rey Mysterio are un an extraordinar! Dupa al doilea titlu mondial castigat, Rey bate tot la PPV-uri! Daca la Bragging Rights el si Edge au adus victoria Smack-ului, acum Rey si Big Show au triumfat impotriva echipei lui Alberto del Rio! Vezi cum i-au decimat pe acestia

Chiar daca se afla in orasul sau natal, MVP nu a reusit sa faca fata in acest meci si a fost primul eliminat dupa doar 3minute si 50 de secunde. L-a urmat foarte rapid si Chris Masters care a fost facut sa cedeze de catre Alberto del Rio si echipa acestuia avea un avantaj de 2 oameni.
A urmat apoi chiar capitanul Alberto del Rio, care a fost eliminat de pumnul lui Big Show. Chiar daca nu era legal in acel moment, del Rio nu a mai putut continua meciul.
Cody Rhodes a suferit aceeasi soarta, iar fata pe care o adora atat de mult, cea proprie, va avea cateva vanatai dupa lovitura senzationala a "Celui mai mare atlet din lume".
Tyler Reks din echipa lui del Rio a adus pentru prima oara avantajul numeric echipei lui Misteryo dupa ce a fost eliminat de Kofi. Ghanezul a fost insa si el eliminat dupa un Ankle Lock al lui Swagger la care nu a avut raspuns.
S-a ajuns in situatie de 2 la 2 insa Swagger si Drew McIntyre au parut in inferioritate impotriva lui Big Show si Rey Mysterio. Cei doi au lucrat perfect si au castigat meciul!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu