marime text:

VIDEO! S-a aflat cine e omul din spatele filmuletelor care prevesteau "sfarsitul lumii"! Vezi cine a provocat o explozie de bucurie:

Dupa saptamani in care fanii au discutat multe teorii despre filmuletele criptice care au tot aparut in cadrul show-urilor WWE-ului, la ultimul Raw fanii au primit raspunsul! Marea revenire insa a starnit alte multe intrebari!


	<span style="color:#f00;">VIDEO!</span> S-a aflat cine e omul din spatele filmuletelor care prevesteau &quot;sfarsitul lumii&quot;! Vezi cine a provocat o <span style="color:#f00;">explozie de bucurie:</span>

Dupa o pauza de 1 an si jumatate, Chris Jericho s-a intors in WWE in stilul sau personal! Mereu original, Y2J si-a anuntat revenirea printr-o serie de filmulete criptice care apareau in timpul Raw-ului si Smackdown, identitatea lui ramanand un secret - in tot acest timp, Jericho sustinea pe Twitter ca s-a retras si nu va mai lupta vreodata!

Fanii au explodat si i-au scandat numele minute in sir. Jericho insa a avut o nou moment care a intrigat. Y2J a decis sa nu spuna nici macar un cuvant! Iar intrebarile pe care fanii le aveau in ceea ce priveste filmuletele care anuntau "sfarsitul lumii asa cum o stii" raman.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu