marime text:

VIDEO! S-a pregatit de "cel mai puternic campion din lume" dar a dat de un MONSTRU! John Cena, distrus de un Kane MASCAT!

John Cena a avut o seara de cosmar la premiile Slammy. Nu numai ca nu a reusit sa castige pentru al 3-lea an consecutiv titlul de "Superstarul Anului", dar a si terminat seara fiind inconstient in mijlocul ringului. Vezi ce s-a intamplat

Dupa ce l-a ajutat pe Zack Ryder sa castige o sansa la centura Statelor Unite, John Cena stia ca la Raw se va infrunta cu Mark Henry, Campionul Mondial la categoria grea! Ceea ce nu stia Cena era ca altcineva era si mai amenintator pentru el.

Cena si Henry s-au luptat in Main Event, amandoi fiind suparati dupa ce trofeul de "Superstarul Anului", pentru care amandoi au luptat, a fost castigat de CM Punk. Meciul dintre cei doi nu a avut un invingator. Asta pentru ca Raw-ul a insemnat revenirea in ring a lui Kane!

Avand o masca de fier peste fata, Kane l-a atacat pe John Cena fara motiv, desi cel care il trimisese la spital fusese Mark Henry!

De ce crezi ca l-a atacat Kane pe Cena?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu