marime text:

VIDEO: Se pregateste o BOMBA! Vezi filmuletele care fie anunta revenirea lui Undertaker, fie venirea lui Sting! Cine crezi ca vine dupa Elimination Chamber?

La Raw-ul de aseara am vazut in 2 randuri un filmulet care a aruncat Universul WWE in aer! Imaginea cu o casa parasita spre care se indreapta cineva misterios a provocat o multime de speculatii! Vezi toate filmuletele despre surpriza de la primul Raw de dupa Elimination Chamber!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO</span>: Se pregateste o <span style="color: rgb(255, 0, 0);">BOMBA</span>! Vezi filmuletele care fie anunta revenirea lui Undertaker, fie venirea lui Sting! Cine crezi ca vine dupa Elimination Chamber?

Iata toate cele 3 filmulete care anunta ceva extrem de important pentru primul Raw de dupa Elimination Chamber!

Partea 1:

Partea a 2-a:

Partea a 3-a:


Variantele cele mai discutate sunt Undertaker si Sting! "Fenomenul" este marele favorit pentru ca sunt multe elemente din filmulete care il caracterizeaza iar in cel de-al 3-lea pare sa fie el. Totusi, Sting este o varianta populara pentru ca seamana foarte mult filmuletele cu cel de la Starrcade 1997, cel mai mare PPV al WCW. Vezi mai jos

Sondaj
Cine crezi ca va aparea la primul Raw de dupa Elimination Chamber? (6049 voturi)
 
Sting
11.22%
679 voturi
 
The Undertaker
47.00%
2843 voturi
 
Si Sting si Undertaker
23.13%
1399 voturi
 
Triple H
9.54%
577 voturi
 
Shawn Michaels
335 voturi
 
Un Superstar Nou
159 voturi
 
Altcineva, scriu la comentariu
57 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu