marime text:

VIDEO: Sheamus, NOUL Rege al Ringului de wrestling! Vezi cum s-a razbunat pe John Morrison!

Regele Sheamus! Irlandezul o sa isi spuna cu siguranta astfel de acum incolo! Cel de-al 18 castigator al titlului King of the Ring, Sheamus a invins doi fosti Campioni Intercontinentali in drumul catre coroana. Vezi cum a reusit sa se razbune pe JoMo!

John Morrison a impresionat inca o data la Raw. Aflat intr-o forma senzationala in ultima vreme, Morrison a trecut destul de rapid de Cody Rhodes in primul tur. In semifinale, JoMo a dat de Alberto del Rio iar mexicanul l-a testat serios! Cel care insa s-a razbunat pe Del Rio a fost Rey Mysterio, omul pe care il costase locul in turneu! Rey s-a suit in masina lui Del Rio si i-a distras atentia pentru cateva secunde, suficient pentru ca Morrison sa castige!

Sheamus a avut o misiune mai usoara. Si asta pentru ca s-a luptat doar cu Kofi Kingston, scapand de semifinala pentru ca Drew McIntyre si Ezekiel Jackson au fost numarati in afara ringului si au fost eliminati din turneu!

In finala, Sheamus a fost mai proaspat si si-a luat revansa in fata lui John Morrison, omul care il batuse la Survivor Series. Sheamus reuseste astfel sa castige a 19-a editie a King of the Ring, turneu pe care numai Bret Hart a reusit sa il castige de 2 ori. Si cum Sheamus e inca foarte tanar, poate ca irlandezul va realiza si el minunea la urmatoarea editie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu