marime text:

VIDEO: Show marca Miz! Vezi cum se distreaza si danseaza Cha-Cha Campionul WWE!

Noul Campion WWE, Miz, are toata lumina reflectoarelor asupra lui de cand a castigat Centura. Iar asta pare ca i se potriveste perfect! Miz a fost invitat la o emisiune pe MTV si si-a demonstrat calitatile de dansator! Vezi cum a facut show Miz


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO</span>: Show marca Miz! Vezi cum se distreaza si danseaza Cha-Cha Campionul WWE!

Cha-Cha este un dans de societate foarte rapid, sacadat, în care musculatura abdomenului și cea a picioarelor (îndeosebi a coapselor) este utilizată intens. Abdomenul lucrează la capacitate maximă, întrucât mișcarea șoldurilor este de unduire, în forma cifrei opt, asemănătoare cu mișcarea din rumba, însă într-un ritm mult mai alert. Despărțirile și revenirile dese care fac parte din coregrafie solicită foarte mult întreg corpul și îmbunătățesc echilibrul fizic.

Julie Alexandria este frumoasa femeie cu care invata Miz pasii de baza de la Cha-Cha. Ea este vedete emisiunii The Seven, in cadrul careia a fost inregistrat acest moment.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu