marime text:

VIDEO: Si-au dat 187 de palme! Vezi un schimb incredibil care a durat peste 4 minute!

Dupa interzicerea loviturilor de scaune, WWE-ul mai da o lovitura fanilor wrestlingului hardcore - a interzis chop-ul, manevra facuta celebra de Ric Flair! De data asta insa, nu duritatea manevrei a dus la interzicere. Vezi adevaratul motiv si cea mai frumoasa secventa de chop-uri din istorie - a durat 259 de secunde!

Pe 18 Iulie 2005 in Tokyo Dome, Kenta Kobashi si Kensuki Sasaki se luptau pentru Centura Mondiala GHC. Amandoi sunt renumiti pentru loviturile tari de palme si pumni - in 2005 au avut probabil cea mai lunga secventa de chop-uri din istoria wrestlingului! Loviturile cu dosul de palma au durat 4 minute si 19 secunde. In total 187 de chop-uri - 106 pentru Kobashi, 81 pentru Sasaki!

Din pacate un asemenea schimb incredibil de lovituri nu va putea fi vazut vreodata in WWE - aceasta manevra a fost interzisa! Nu sunt incluse si chop-urile in stilul facut de Great Khali si Big Show. Nu s-a dat vreo explicatie, insa se banuieste ca motivul este ca Vince McMahon nu doreste ca publicul sa mai reactioneze cu 'Woooooo' la chop-uri si sa isi aminteasca de Ric Flair, din moment ce acesta este in TNA. Manevra lui Ric Flair a fost intotdeauna intampinata de public cu o reactie incredibila, indiferent cine o facea! Manevrele lui Khali si Big Show nu provoaca aceasta reactie din public si, de aceea, sunt permise in continuare.

Ti se pare o decizie normala?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu