marime text:

VIDEO: Smackdown-ul DOMINA wrestlingul! Vezi cum au invadat Raw-ul

In premiera la Sport.ro va fi joia viitoare evenimentul Bragging Rigts! Atunci, 7 luptatori din Smackdown se vor infrunta cu 7 din Raw pentru dreptul de a se lauda timp de un an! Aseara la Raw, cei din Smackdown au castigat o prima batalie! Vezi cum

Raw-ul a inceput cu managerul general din Smackdown si cei 7 luptatori care vor reprezenta brandul albastru la Bragging Rights. Rey Mysterio, Edge, Alberto del Rio, Jack Swagger, Tyler Reks, Kofi Kingston condusi de Capitanul Big Show au invadat Raw-ul! Miz nu a stat mult pe ganduri si a aparut cu echipa lui care avea un om in minus. Din postura de Capitan al echipei, Miz a ales un luptator incredibil de puternic! Vezi mai sus care a fost alegerea lui Miz si cum a izbucnit lupta dintre cele doua echipe in startul Raw-ului!

Cei 7 oameni care vor reprezenta Smackdownul la Bragging Rights nu au fost singurii care au invadat aseara Raw-ul - tot vestiarul albastru a venit la marginea ringului pentru meciul dintre Capitanii celor 2 echipe, Big Show si Miz. Cum si toti luptatorii din Raw l-au insotit pe detinatorul valizei Money in the Bank, o batalie ros-albastra nu putea fi evitata. Atunci, Teddy Long a decis sa faca un Battle Royal cu toti cei implicati! Practic, in afara de Nexus, Randy Orton, Kane si Undertaker, toti ceilalti luptatori din WWE au fost in ring! Vezi mai jos cum a dominat Smackdown aseara!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu