marime text:

VIDEO: Smackdown vs Raw 2011 - primul joc in care poti lupta online in Royal Rumble!

O data cu Smackdown vs Raw 2011, cei de la THQ au incercat sa le ofere fanilor tot ce isi pot dori de la un joc de wrestling. Cel mai tare meci din wrestling, Royal Rumble, in care intra 30 de oameni in ring, poate fi jucat acum si online! Vezi ultimul trailer al jocului

Joi de la ora 23.30 va fi Bragging Rights, evenimentul la care se decide razboiul Smackdown vs Raw. Jocul cu aceeasi denumire a fost lansat oficial in cinstea acestui PPV si are o gramada de imbunatatiri in acest an!
 

In WWE SmackDown vs. Raw 2011 va exista un cu totul alt mod de a jucat Road to WrestleMania fata de editiile precedente. In acest an, jucatorii vor simti cu adevarat ce inseamna sa fii Superstar in WWE in timp ce acestia se dueleaza cu alegerile si realitatile din vestiar. Pe parcurs, jucatorii vor forma aliante sau isi vor face inamici. Pot alege unul dintre luptatori si pot experimenta povesti unice cum nu s-a putut inainte. Pe langa aceasta, vei rezolva ghicitori, vei avea provocari, vei descoperi lucruri ascunse in arena si vei descuia unule superstaruri si legende din trecut. Mereu exista un element surpriza in poveste si toate deciziile sunt la jucator.Toate astea te asteapta la Road to WrestleMania.

In acest an, Road to WrestleMania are urmatoarele superstaruri:

* Undertaker – poti juca impotriva lui folosind superstaruri ca John Morrison, Kofi Kingston, R-Truth, Dolph Ziggler sau un Superstar creat de tine
* Christian
* Chris Jericho
* Rey Mysterio
* John Cena

Prezentare in stil TV
Ce ar mai fi Road to WrestleMania fara calitatea data de show-urile WWE? In acest an, jucatorii vor experimenta viata, vor respira aerul din wrestling. Fie ca e vorba de drumul la diferite arene in fiecare saptamana, scene filmate de neratat sau interviuri in direct, jucatorii vor primi tot ce inseamna WWE-ul.

Elemente RPG
Pe tot parcursul Road to WrestleMania, jucatorii primesc o multime de alegeri care vor afecta drumul catre top. In stilul RPG, jucatorii primesc 'Puncte Superstar' din meciuri. Jucatorii trebuie apoi sa cheltuiasca aceste puncte la antrenamente pentru a creste atributul luptatorului, ceea ce inseamna ca dorinta de a ajunge la maxim la toate atributele nu este o optiune. Jucatorii trebuie sa aleaga ce atribute vor sa upgradeze, de decizia lor depinzand stilul luptatorului ales.

Tu este Superstarul WWE
De la drumul pana la arena si pana la intrarea in ring, jucatorii se vor simti ca si cum ar fi Superstaruri WWE.

Cu 50 de milioane de unitati trimise in intreaga lume, Smackdown vs Raw 2011 este cel mai tare joc de wrestling facut vreodata. 

WWE SmackDown vs. Raw 2011 a fost lansat pe 26 Octombrie 2010 pe XBox 360, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable si Wii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu