marime text:

VIDEO: Smackdown vs Raw 2011 - Vezi cum e sa joci cu Rey Mysterio si Sheamus!

Smackdown vs Raw 2011 a fost lansat si primeste foarte multe cronici favorabile! Pana ca fanii din Romania sa vada cu proprii ochi cat de bun este jocul, wfan.ro iti dezvaluie care sunt cele mai bune strategii pe care le poti avea intr-un meci! Vezi cum poti juca cel mai bine cu Sheamus si Rey Mysterio!

Sheamus poate ca este nou in seria SmackDown vs. RAW, dar acest lucru nu s-ar spune dupa cu arata atributele lui. Un luptator foarte bun, care are ratingul pentru 'Grapple and Strikes' la 90 si pe cel de 'Submission' la 80. Asta inseamna ca poti folosi mai multe moduri de atac iar Sheamus poate sa provoace daune serioase.

Aproape toata atributele lui Sheamus sunt peste medie asa ca poti intoarce atacarile usor si poti lovi mai mult decat aproape orice alt Superstar din WWE. Defapt, cu Sheamus iti permiti si sa te duci la adversar si sa il lasi sa te loveasca de cateva ori. Sheamus are ratingul 90 la 'Durability and Resiliency', asa ca poti cu certitudine primi cateva lovituri. Acest lucru este insa recomendat numai daca cunosti foarte bine jocul, altfel risti sa pierzi.

Din pacate, Sheamus are ratingul de numai 70 la capitolul carisma, insa daca iti vei face o reputatie cum si-a facut el, aceasta nu este deloc o problema. Chiar si cand esti prea ocupat sa fii mandru de performanta ta cu Sheamus, nu uita sa folosesti abilitatea 'Fired Up' a lui Sheamus care iti permite sa executi 3 manevre de final consecutive si sa inchei meciul cu stil!Rey Mysterio este unul dintre cei mai populari wrestleri din WWE, dar daca iei jocul SmackDown vs. Raw 2011 in serios, atunci stii ca nu poti sa iti alegi Superstarul preferat si sa te astepti sa castigi imediat. Nu toate Superstarurile sunt create la fel si iti va lua ceva timp sa devii un maestru cu fiecare.

Chiar daca Mysterio este unul dintre cei mai buni luptatori din SvR 2011, este de asemenea foarte tehnic si cere cunostinte destul de inaintate ale jocului daca vrei sa invingi oponenti buni. Mysterio are viteza si agilitatea de partea lui, dar ai nevoie de mai mult de atat ca sa invingi un adversar de top.

In primul rand, nu poti sa lupti cu Rey Mysterio cum o face el in realitate si sa te astepti sa invingi adversarii cu multe abilitati. Zborul de pe corzi si din coltul ringului doar face pentru oponentul tau sa fie mai usor sa iti intoarca manevra. Trebuie sa te concentrezi pe viteza lui Rey Mysterio, pe modul in care intoarce manevrele adversarilor si pe abilitatea lui de a castiga meciuri.

Intoarcerea manevrelor este cheia catre succes, mai ales datorita unui rating de 95 la capitolul 'Tehnical' si datorita abilitatii de a face Leverage Pin. Daca adaugi si un rating de 85 la capitolul viteza si incerci sa stai aproape de adversari si sa intorci cat de multe manevre poti si daca ai probleme, foloseste viteza sa te departezi de adversar. Daca un adversar este suficient de lovit, intoarcerea unei manevre intr-un leverage pin este suficient pentru castigarea meciului!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu