marime text:

VIDEO: Smackdown vs Raw 2011 - Vezi cum e sa joci cu Triple H si John Cena!

Smackdown vs Raw 2011 a fost lansat acum aproape o luna iar cei de la THQ au dezvaluit care sunt cele mai bune strategii in functie wrestlerul ales. Daca acum cateva saptamani i-am prezentat pe Sheamus si Rey Mysterio, acum a venit randul lui Cena si a lui HHH! Vezi cum poti juca cu ei

John Cena este Superstarul pe care este posibil sa nu il poti vedea si daca joci cu el nici adversarii nu o pot face. Comparandu-l pe Cena cu ceilalti din joc pare ca jocul nu este corect. Are printre cele mai mari ratinguri la la Grapple, la Strikes si la Submission.
Pe langa faptul ca poti ataca cum vrei, Cena are un rating de 90 la Charisma, ceea ce inseamna ca poti sa tachinezi adversarul oricand si oricat. Asta ii creste rapid momentumul lui Cena si poti folosit abilitatea Fired Up o data ce ai suficient pentru a executa o manevra de final. Activeaza Fired Up, apoi incearca sa faci 3 Finishere consecutive ce inseamna cu adevarat Attitude Adjustment. Poate fi facuta cand oponentul e cu fata ceea ce o face una dintre cele mai usoare manevre de executat.
Chiar daca ii spui adversarului in mod repetat ca nu te poate vedea, daca Cena devina vizibil si incepe sa incaseze lovituri, nu te teme pentru ca are un rating de 90 la Durability, ceea ce inseamna ca poate incasa mai bine decat aproape orice alt Superstar din Smackdown vs Raw 2011. Asigura-te si ca ai echipamentul portocaliu pentru ca adversarii au nevoie de tot ajutorul din lume ca sa vada pumnul lui Cena venind spre fetele lor!Triple H nu este cel mai devastator Superstar din SvR 2011, dar este un oponent formidabil. Toate atributele lui au un rating de peste 80. Asa ca, chiar daca este mai slabut decat unii luptatori puternici din joc, este unul dintre cei mai completi wrestleri din joc.
Mereu vrei sa ai atacuri diverse pentru a evita intoarcerea manevrelor si sa iti maximizezi momentumul. Triple H face ca acest lucru sa fie usor pentru ca loviturile si manevrele lui produc daune de acelasi gen. De asemenea, are abilitatea Fired Up care ajuta sa te refaci dupa ce ai suferit cateva lovituri.
Chiar daca este un joc bazat pe ofensiva, Triple H se apara foarte bine avand ratingurile Technical si Durability de 90. Asta ii permite sa intoarca aproape orice manevra mai usor decat alte Superstaruri si sufera mai putin cand primeste o lovitura. Un lucru e cert - Lui Triple H i se spune 'The Game' pentru un motiv!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu