marime text:

VIDEO SOCANT! 10 oameni s-au batut intr-un meci NEBUN! Vezi cine a castigat si cine si-a rupt mana si rateaza Wrestlemania! 

Cei 10 oameni care nu au reusit sa castige la Elimination Chamber s-au luptat intr-un Battle Royal cu o miza uriasa - castigatorul urma sa se lupte la Wrestlemania pentru titlul WWE cu CM Punk! Vezi ce s-a intamplat:


	<span style="color:#f00;">VIDEO SOCANT! </span>10 oameni s-au batut intr-un meci <span style="color:#f00;">NEBUN</span>! Vezi cine a castigat si cine si-a rupt mana si rateaza Wrestlemania!&nbsp;

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

Big Show vs Cody Rhodes vs R-Truth vs Kofi Kingston vs Santino Marella vs Chris Jericho vs Wade Barrett vs The Great Khali vs The Miz vs Dolph Ziggler - acesta a fost Battle Royal-ul in urma caruia CM Punk a aflat cu cine se va bate la Wrestlemania 28!

Din pacate, unul dintre participanti nu va mai lupta in niciun meci la Wrestlemania - Wade Barrett a suferit o fractura de cot si va sta pe bara minim 6 saptamani! (faza e la min 5.40). Nu a fost singurul care s-a accidentat in meci - Dolph Ziggler, Cody Rhodes si R-Truth s-au lovit si ei, accidentarile fiind insa minore.

Castigatorul meciului pana la urma a fost Chris Jericho, cel care sustinea inainte de Main Event ca nici macar nu fusese eliminat din Elimination Chamber! Pana la urma, razboiul dintre "cel mai bun wrestler din lume" si "cel mai bun din lume in tot ceea ce face" va avea loc la Wrestlemania 28 pentru titlul WWE!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu