marime text:

VIDEO: Surpriza de proportii! Alberto del Rio A CASTIGAT Royal Rumble! Vezi cine era sa-l opreasca

Cea de-a 24-a editie a Royal Rumble care a avut in premiera 40 de oameni a avut un castigator neasteptat! Desi este o legenda in Mexic, nimeni nu i-ar fi dat sanse unui om care e doar de cateva luni in WWE! Vezi cum a castigat Del Rio cel mai mare Royal Rumble din istorie!

"Este destinul meu sa castig meciul Royal Rumble!" spunea Alberto del Rio de cateva saptamani de fiecare data cand punea mana pe un microfon. Si, cu toate ca nimeni nu l-a crezut, pana l-a urma mexicanul a avut dreptate! Alberto del Rio a realizat una dintre cele mai mari suprize din istoria acestui meci, el fiind in companie de nici 6 luni!
Alberto del RIo a avut noroc sa scape de marele favorit, John Cena, care a fost eliminat de un om care nu era in acest meci, Campionul WWE, The Miz. Ultimii 3, sau cel putin asa se credea in acel moment, au fost Randy Orton, Wade Barrett si Alberto del Rio. Dupa ce au facut echipa pentru putin timp, Barrett si Del Rio au fost dominati de Orton care a reusit sa-l elimine pe englez pentru ca imediat sa fie aruncat si el peste corzi de catre Alberto del Rio!
Cand toata lumea credea ca se uita la castigatorul Royal Rumble, de undeva din afara ringului a aparut Santino Marrella! Omul care detine recordul pentru cea mai rapida eliminare, el fiind scos din ring in 2009 in doar o secunda, nu fusese eliminat la Royal Rumble-ul de aseara, trecand pe sub corzi dupa o lovitura de picior a lui Sheamus! Desi a executat Cobra perfect iar fanii au inceput sa spere, Santino a fost surprins de mexican iar Alberto del Rio merge la Wrestlemania!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu