marime text:

VIDEO: The Rock i-a dat replica! L-a facut PRAF pe Cena! MOTIVUL pentru care nu lupta la fiecare show iar Cena e un IPOCRIT!

Main Eventul de la Wrestlemania 28 va fi meciul la care toata lumea viseaza de ani de zile - The Rock vs John Cena. Situatia intre ei insa are sanse mici sa nu explodeze pana atunci, cei doi intrecandu-se in replici acide si ironii! Vezi promo-ul lui Rocky

The Rock a indicat in promo-ul postat pe propriul canal de youtube ca nu va mai astepta pana la Wrestlemania 28 pentru o confruntare cu John Cena. Aceasta are mari sanse sa aiba loc la Survivor Series in New York City in luna Noiembrie! "The Rock nu mai poate astepta pana la Wrestlemania. <Team Bring it> te va gasi pana la Wrestlemania. Iar asta se va intampla in orasul unde totul a inceput iar fanii i-au strigat numele lui The Rock pentru prima data" spune Rocky in filmulet. El si-a facut debutul in WWE acum 15 ani la Survivor Series in Madison Square Garden.

Momentul cel mai comic si, in acelasi timp, cel mai aspru la adresa lui Cena a venit in momentul in care a vrut sa-i explice acestuia de ce are reactii mixte, copiii si femeile fiind pro-Cena iar ceilalti anti-Cena:
"Asta te roade pana miezul tau pentru ca pe toate arenele din lume se aude: 'Let's go Cena' / 'Cena Sucks!' Stii de ce barbatii te huiduie si nu te respecta? Rock iti va spune de ce. Rock e barbat si Rock reprezinta majoritatea barbatilor din lume care nu te plac si nu te respecta. De ce? Pentru ca vedem prin r****** tau si mirosim un ipocrit de la un km distanta.
Tu John vorbesti despre The Rock de ani intregi ca sunt actor - ceva ce iubesc - ca sunt <Campionul Poporului> - altceva ce iubesc - in timp ce tu ai doua fete si incerci sa faci acelasi lucru. Fanii va prin ipocrizia ta. Vad cat poti fi de ipocrit in fiecare seara."

Rock i-a raspuns lui Cena care l-a atacat ca nu apare la show-urile si turneele WWE-ului: "Niciodata nu asta a fost asteptarea de la The Rock. De ce? Pentru ca The Rock a facut asta deja. Fiecare lucru pe care il faci acum in WWE, John, The Rock l-a facut deja si l-a facut mai bine. Rock si toti baietii din Attitude Era erau pe drumuri in fiecare seara... luptand si pavand drumul pentru cei de acum."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu