marime text:

VIDEO! Toate momentele de la Elimination Chamber! Cine a iesit campion din cusca si NEBUNIA pe care a facut-o Cena in meciul cu ambulanta:

Ultimul PPV inainte de Wrestlemania a raspuns la multe intrebari, Sheamus dezvaluind cu cine vrea sa se lupte la Wrestlemania. John Cena s-a luptat in Main Event cu Kane inainte de marele meci cu The Rock! Vezi toate momentele de la Elimination Chamber!

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

CM Punk si Daniel Bryan au reusit improbabilul! Cei doi si-au pastrat centurile in Elimination Chamber - numai Edge, John Cena si Triple H mai reusisera o astfel de performanta!

Bucuria nu a tinut insa prea mult pentru Daniel Bryan. Acesta a fost surprins de catre castigatorul Royal Rumble 2012, Sheamus! Irlandezul vrea sa devina pentru prima data in cariera campion mondial, dupa ce a detinut in 2 randuri titlul WWE.

In Main Event, John Cena a reusit sa evite dezastrul si l-a trimis pe Kane la plimbare cu ambulanta. Cena a reusit si manevra anului de pana acum - un Attitude Adjustment de pe ambulanta!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuBit.Do/RoLoL@yahoo.com (2015-07-05 00:53:10)
Http:///Bit.Do/OT3 | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Http:///Bit.Do/OT2 (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Http:///Bit.Do/OT3 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Http:///Bit.Do/RoLoL | | | Pregateste-te pentru un joc online competitiv si alert care iti va pune la incercare indemanarea si inteligenta. Devino un Invocator puternic si cheama eroi temerari care sa lupte in numele tau pe Campiile Dreptatii. Alege dintre peste 120 de eroi exclusivi si arata-ti forta in luptele 5v5, 3v3, ARAM, Dominion, Clasament etc, intr-o lume unica si stilizata. Http:///Bit.Do/RoLoL Fii gata sa te bucuri de cele mai atragatoare elemente din jocurile cu sesiuni, combinate cu elementele de esenta ale MMORPG-urilor. Http:///Bit.Do/InstallLoL | | | Joaca gratuit chiar AICI: Http:///Bit.Do/RoLoL raspunde »
Bit.Do/OT2@yahoo.com (2014-09-23 04:09:21)
Http:///Bit.Do/OT3 | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Http:///Bit.Do/OT2 (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Http:///Bit.Do/OT3 raspunde »
ManagerDeFootball (2013-07-08 01:07:43)
Http:///SmartUrl.it/RoML Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http:///SmartUrl.it/RoML (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link- ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML raspunde »
cosmmmm (2012-04-19 13:48:15)
cum se numeste melodia? raspunde »
? (2012-04-13 13:06:40)
ba CENA e praf la meciul cu ambulanta kane lar fi batut daca nu facea cena manevra de pe ambulanta dar daca ar fi fost meci cu mese atunci kane batea 75% raspunde »
mihai fan cena (2012-03-26 10:38:12)
voi toti ati uitat cand cena la batut singur pe cei din nxt sau cand era imaginea raw-lui nu stiti nmk despre wrestling nu mai dati comentari aiurea CENA E CEL MAI BUN raspunde »
tottitzzza (2012-03-21 22:40:58)
cena la terminat pur si simplu p undertaker............:O.......a fost incredibil.....si astia cu cena e prost si ...... ma taceti si ........ p....... in liniste........ raspunde »
alyn3lu99 (2012-03-21 21:40:41)
cine pariaza pe UNDERTAKER la wrestlemania ? raspunde »
fan CM Punk (2012-03-19 09:52:59)
ba cena e mai praf ca cm punk,cn e acum campion wwe si cine la batut pe cena la money in the bank.Mai tacet voi cu cena asta al vostru nu mai e el ce a fost raspunde »
mihai (19 2012)
îmi place și CM Punk dar John Cena e mai tare ca el.You can't see me,fan cm punk!îmi bag **** în tine!****-o!
raspunde »
fan cm punk (23 2012)
ai dreptate fan cm punk
raspunde »
GR (21 2012)
ba retardatule eu sunt fan jonh cena de la varsta de 6 ani si mereu voi tine cu el a si sa nu uit cm punk este un milog care asteapta sa ii fie treaba facuta
raspunde »
ww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-03-18 16:24:59)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Ww.Redir.Ec/Tank raspunde »